Feleség leszel? Segítünk a szervezésben!

Egy esküvő megszervezése nagyon szép feladat, ám sokan nem is gondolnak arra, mennyi probléma ütheti fel a fejét. Gyakran a szervezés elkezdése, a szolgáltatók kiválasztása okoz fejtörést, de előfordul az is, hogy valakinek munkája mellett nincs ideje 100%-ban a szervezésre koncentrálni, vagy külföldön él.

Életetek legszebb napjára készültök, azonban a szervezés sajnos nem mindig egyszerű, gyakran igen stresszes feladat. Az esküvői szolgáltatókból rengeteg van, a megfelelőt megtalálni pedig nem kis feladat és sok értékes időt felemészt még akkor is, ha nem merülnek fel problémák. Mi segítséget nyújtunk, felvesszük a kapcsolatot a szolgáltatókkal, igényeiteknek megfelelő helyszínt keresünk, megoldjuk a hosszas utánajárást igénylő feladatokat és megszervezzük álmaitok esküvőjét.

Nem véletlen, hogy egyes menyasszonyok „házisárkánnyá” válnak a szervezés közben, vagy pont az esküvő előtti napokban, hiszen a sok felmerülő kérdés, megoldandó feladat nehéz helyzet elé állít, ami bizony sok idegeskedést tud okozni, ahelyett, hogy lélekben már az házasságkötésre készülnétek az utolsó napokban.


Mi lehetővé tesszük nektek azt, hogy az elképzeléseiteknek megfelelően alakuljon minden, csak a döntéseket kelljen meghoznotok az előkészületek során, minden másról mi gondoskodunk, hogy ti csak egymásra koncentrálhassatok és a nagy napotokra.


Nálunk mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő szolgáltatást, akár a költségeket tartja szem előtt, akár a különleges, vagy extrém helyszíneket, stílusokat, mi mindig a ti elképzeléseitekhez igazodunk. Előre meghatározott csomagjainkkal szeretnénk segítséget nyújtani szolgáltatásaink kiválasztásához, de természetesen egyedi igényekre is szívesen állítunk össze árajánlatot. Akár megrendeléssel, akár kérdéssel keresnétek bennünket, forduljatok hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel,

Nagy Judit & Bobkó Gréta

Esküvőszervezők


Lánybúcsú/Legénybúcsú szervezés

Felejthetetlenné tesszük utolsó szingli bulidat is!

Egyéb esküvői szolgáltatásaink

Ha nem teljes körű esküvőszervezést szeretnél, nézz körül egyéb ajánlataink között is.

Lányok! Szeretném megköszönni azt a sok munkát, odafigyelést és segítséget, amit az esküvő előtt és a "Nagy napon" kaptam Tőletek! Nélkületek valószínű botrányba fulladt volna Abszolút minden úgy alakult, ahogy megálmodtam, és mindenkitől pozitív visszajelzéseket kaptam, úgyhogy bátran ajánlottalak tovább Titeket! Köszönöm, hogy végig kitartottatok, és a legextrémebb kívánságaimat is pozitívan, mosollyal fogadtátok! Ezer hála! Noémi

Esküvőszervező csomagjaink

Előre meghatározott csomagjainkkal szeretnénk segítséget nyújtani a megfelelő szolgáltatás kiválasztásához, de természetesen egyedi igényekre is szívesen állítunk össze árajánlatot. Akár megrendeléssel, akár kérdéssel keresnétek bennünket, forduljatok hozzánk bizalommal.

Csomagjaink
Kapcsolat